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Farm to Table and Thai Rice Story
タイのフードデザイナーに習う ライスアイスクリーム

タイのバンコクで人気のアイスクリームショップ兼カフェ、Farm to Tableのフードデザイナーが今年もワークショップをしに来日します。プレミアムオーガニックライスを使った3種類のアイスクリーム(ブラウンライス、ジャスミンライス、ライスベリー)のつくり方のレクチャーや自身のアイスクリームや素材へのこだわり、タイの伝統スイーツについてお伝えします。つくったアイスクリームは、他タイのデザートや玄米茶とあわせて一緒に味わいます。

~メニュー~
ブラウンライスアイスクリーム
ジャスミンライスアイスクリーム
ライスベリーアイスクリーム
ココナッツとお砂糖のデザートライス
タイ米の玄米茶

 

Farm to Table in collaboration with ChernTawan Organic Farm present “Thai Rice Story”
Farm to Table is one of the popular Organic café from Bangkok Thailand. Our café was rated as the top rank of high quality healthy café by the tripadvisor , BK-Magazine and Wongnai application. To bring the fresh organic vegetables direct from our farm to the awesome vegetable ice cream, our café served the premium ice cream more than 10,000 Liter per year.
ChernTawan Organic Farm by V.Vajiramedhi is the Thai organic rice producer with the concept of “social responsibility begins with a single gain of rice”. Products from this northern part of Thailand tell us the great effort of local farmers also the unique texture of Thai Rice which haven’t’ see a kind of this tasty rice before.
In collaboration with the premium organic rice of ChernTawan Organic Farm and the Farm to Table organic café founder, we would like to tell our tasty story via THAI Foods menus.
Using the premium organic rice create 3 types of ice cream ,1 type of desserts and 1 type of drink, we really believe that participate would enjoy the best experiences of THAI Rice.

~Menus~
Brown Rice Ice Cream
Jasmine Rice Ice Cream
Rice Berry Ice Cream
Rice with Coconut and Sugar (Dessert)
Genmai Tea (Thai Rice)

 

講師プロフィール
Jianrungsang Jirapat(Joyn)
ジャンレンサン ジラパット(ジョーン)
Jianrungsang Jirapa(Jib)
ジャンレンサン ジラパ(ジップ)
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FARM・TO・TABLE
farm=農場から新鮮な野菜で、美味しい材料を利用したアイスクリーム
to table=お客様のテーブルまで美味しいアイスクリームをサーブ
2012年にタイのバンコクにオープンした、三姉妹(jeab,joyn,jib)によるカフェ。家族が元々チェンラーイ(タイの北部)でオーガニック野菜を栽培していたこともあり、毎朝チェンライから届く、新鮮な野菜を使ったサラダやサンドイッチ、アイスクリーム(gelato)などを提供している。中でも、アイスクリーム(gelato)が人気で、その味は、シンガポールでイタリア人から習った本場仕込み。お店で出すアイスクリーム(gelato)は、様々なレシピを試行錯誤したオリジナル。自身たちのバックグラウンドより、カボチャやサツマイモやゴマなど、自家栽培の野菜を使ったアイスクリーム(gelato)から、抹茶やタイのミルクティーフレーバーも人気。アイスクリーム(gelato)を、美味しく楽しく食べてもらえることが三姉妹の幸せ。
https://www.facebook.com/FarmToTableOrganicCafe
日程 2016年8月27日(土)
時間 10:30~12:30
参加費 3,500円
※FERMENTのご利用がはじめてのへ方は、入会登録手数料1,500円を別途頂戴いたします。
You need to be a member of FERMENT before you join a workshop. (Registration fee: 1,500yen)
対象 一般
定員 16名
持ち物 エプロン、ハンドタオル、筆記用具
備考・注意点 ・本ワークショップは主にデモ形式のワークショップです。一部お手伝いをお願いしますので、エプロンをお持ちください。Please bring a apron and hand towel with you.
・英語と日本語でのワークショップです。We have a workshop in Japanese and English.
・乳製品を使用します。(ブランライスアイスクリームのみ乳不使用予定)We use milk to white rice ice cream.
・ご予約のキャンセルについては、返金ができかねる場合がございます。We do not accept a cancellation request from the 24th of July. After the date we demand a cancellation fee of you.